Lion King! - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van pixelas - WaarBenJij.nu Lion King! - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van pixelas - WaarBenJij.nu

Lion King!

Door: Albert

Blijf op de hoogte en volg

04 Oktober 2010 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Mijn eerste hele dag in New York begon best chaotisch. We waren we rond 7 uur wakker en na wat slaperig overleg (wie gaat er nu douchen etc) waren we uiteindelijk 10 minuten te laat bij de Europan voor ons ontbijt. Gelukkig stonden de meeste mensen nog in de rij voor hun sandwich. Na het ontbijt zijn we met de metro naar het Games for Learning Institute (G4LI) gegaan. Hier kregen we zeer interessante informatie over wat voor games ze ontwikkelen, maar vooral ook de psychologische onderbouwing voor serious games. In totaal duurde de presentatie zo’n twee uur.

Als tweede onderdeel kregen we een rondleiding rond de New York University (NYU)*. Ze vertelde wat over het Amerikaanse universitaire stelsel in het algemeen en specifiek over de NYU. Tijdens het laatste vragenrondje werd duidelijk dat studieverenigingen in Twente een groot voordeel hebben, we hebbe namelijk onze eigen borrelruimte met tap, iets dat bij de NYU niet is :P. Omdat het zulk slecht weer was, zijn we bij de McDonalds gaan lunchen.

Tot vijf uur hadden we free time, dit hebben Steven en ik samen met wat anderen gespendeerd om naar een goede Starbucks te zoeken (waar ze gratis internet hebben en je kan zitten ;)). Helaas is dit niet gelukt en ben ik achter een pc gaan zitten om heel wat mail te verwerken en wat nieuws uit Nederland mee te krijgen.

Om vijf uur zijn we met zijn allen naar de Maria Pia vertrokken. Dit is een leuk Italiaans restaurant waar het eten echt lekker was. Na het eten was het tijd om naar Broadway te vertrekken, om (tromgeroffel) naar de Lion King te gaan! :D Ja, het gaat echt om de muscial de Lion King. Ik zat zelf op de 4e rij van voren, in totaal zaten we op rij 3 t/m 9, helemaal vooraan dus. De musical zelf was echt ontzettend gaaf!

De musical zorgde ervoor dat we in een ontzettend goede stemming waren en we zijn dan ook met bijna iedereen uitgeweest in de Lattitude. We hadden afgsproken dat we met zijn allen in pak naar de Lion King zouden gaan en zodoende liep iedereen nog steeds in pak bij de Lattitude. Het was een ontzettend gezellig feestje, we zijn met zijn 4en (Steven, Ronald, Ruud en ik) rond 2 uur ’s ochtends naar het hotel gegaan, want we moesten de volgende ochtend weer vroeg op. De rest van de groep ging ergens na ons en voor 6 uur slapen.

• 06 Oktober 2010 - 15:31

Thomas:

Ja lion king is wel cool ja. ik ben een paar jaar geleden geweest, ten zat ik alleen wel bijna helemaal achterin.
    En zelfs uitgaan in een tent die is genoemd naar een laptop van dell. tss, inf studenten

• 07 Oktober 2010 - 14:47

Opa En Oma:

Hoi Albert,

Leuk om te lezen wat je allemaal doet. Je ziet een heleboel, meer dan wij hebben gezien. We blijven je volgen.

Groetjes en tot ziens.

• 07 Oktober 2010 - 21:23

Johan:

Hey Albert,

Als er nog een "kapotte" laptop is bij de rommel markt op het Oener Koefeest loop je hem mis.....

Veel plezier daar in NY en geniet ervan.

Ps waar blijven de foto's?